Paras steppilauta– Steppilaudan valintaopas

Paras steppilauta – Steppilaudan valintaopas

Löydä paras steppilauta valintaoppaamme avulla!

Steppilauta on erinomainen kuntoiluväline tuomaan lisätehoa harjoitteluun. Steppilaudan avulla syke nousee ja lihaskunto kasvaa. Steppilauta on mukana useilla jumppatunneilla ja sen päällä voi tehdä hyvin monipuolisesti erilaisia kuntoiluliikkeitä. Miksemme siis käyttäisi steppilautaa myös kotitreenissä?

Steppilauta tuo harjoitteluun uuden ulottuvuuden, sillä sivuttaisliikkeiden lisäksi laudalle nousu haastaa lihaksia aivan uudella tavalla. Laudan päällä harjoittelu on parhaimmillaan monipuolista ja tehokasta. Steppilaudan päälle askellukset, nousut ja pumppaukset saavat sykkeen varmasti nousemaan ja samalla hengityselimistö kehittyy. Mikäli etsit lisää haastetta ja mielenkiintoa kotitreeniin, steppilauta tuo sitä varmasti. Laadukas ja tukeva steppilauta on helppo ottaa mukaan harjoitteluun ja monelle se onkin jo entuudestaan tuttu kuntosaleilta. Laudan päällä voi tehdä liikkeitä kohdistettuna koko keholle – vain oma mielikuvitus on rajana.

Giparan steppilauta on kovan luokan ammattikäyttöön suunniteltu steppilauta, joka on monipuolisuutensa ja laatunsa ansiosta huippuluokkaa. Tukeva ja kestävä steppilauta kestää kovankin tasoisen askelluksen ja mikä parasta, se on suunniteltu siten, että sen käytössä voi helposti yhdistää monipuolista Space Stretch Max -vastuskuminauhaa. Steppilaudan askellustaso on iso ja sen päällä onnistuu monipuolinen treeni turvallisesti. Steppilaudan pinnan kumialusta on pitävä, jotta treenaaminen on aina turvallista. 

Gipara Fitness steppilautaa on mahdollista säätää helposti eri korkeuksille, myös kulmassa. Laajempien säätömahdollisuuksien ansiosta steppilauta on monipuolisempi harjoitusväline, sillä treenin intensiteettiä voidaan paremmin säätää käyttäjän tarpeiden mukaan. Steppilaudan säätökorkeudet ovat 10, 15 ja 20 cm.

Ammattikäyttöön suunniteltu steppilauta on suunniteltu kuntosalille tai ohjattuun liikuntaan, mutta se sopii erinomaisesti myös vaativan kotitreenaajaan varusteisiin.

Gymstick Pro steppilauta on ehdottomasti parhaita steppilautoja niin kotiin kuin kuntosalillekin. Lauta on tukeva ja kestävä, jotta sen päällä pystyy tekemään niin raskaat kuin terävätkin liikkeet. Pro steppilauta on myös tarpeeksi iso, jotta sinun ei tarvitse katsoa mihin astut. Laudan päällä on reilusti tilaa ja voit tehdä liikkeet keskittymällä täysin oikeaan tekniikkaan. Steppilaudan pinta on pitävä, jotta treenaaminen on aina turvallista.

Steppilaudalle hyvin tärkeää on korkeuden säätö. Gymstick Pro steppilautaa on mahdollista säätää helposti kolmelle eri korkeudelle: 15, 20 ja 25cm. Tämä lisää treenin tehoa ja varmistaa, että eri liikkeisiin löytyy sopiva taso. On tärkeää pystyä nostamaan vaikeustasoa kehityksen mukana ja tällä steppilaudalla treenaaminen on tehokasta ja kehittyminen on vääjäämätöntä. . Pro steppilauta on varma valinta, mikäli haluat parhaan ja laadukkaat steppilaudan kotiin. Sen säilyttäminen on helppoa vaikkapa sängyn alla, joten se ei vie juurikaan tilaa kotona.

Gymstick steppilauta on säädettävä steppilauta, joka sopii erinomaisesti kevyeen kotikäyttöön. Lautaa on mahdollista säätää kahteen eri korkeuteen, jotta sopivan treenitason löytyminen onnistuu eri liikkeissä. Säädettävät korkeudet ovat 10 ja 15 cm. Steppilaudan pinta on kuvioitu, joten sen päällä treenaaminen on turvallista ilman vaaraa liukastumisesta. Lauta on hyvin helppokäyttöinen ja sen avulla saa helposti lisää tehoa omaan kotitreeniin. Tukeva ja kestävä rakenne takaavat varmasti pitkän käyttöiän. Mikäli etsit halpaa ja toimivaa kuntoiluvälinettä, niin Gymstick steppilauta on varmasti hyvä valinta kotikäyttöön.

Gymstickin Aerobic steppilauta on näppärä ja kevyt lauta kotikäyttöön. Lautaa on helppoa siirrellä ja käyttää erilaisissa harjoituksissa sen pienen koon ansiosta. Lauta on hyvin kestävä ja tukeva, joten sen päällä tehtävät liikkeet ovat turvallisia tehdä. Lautaa on mahdollista säätää kolmelle eri korkeudelle: 12, 17 ja 22cm. Tämä takaa varmasti sopivan treenikorkeuden löytymisen. Lauta sopii moniin aktiivisiin harjoituksiin kuten Aerobiciin tai Bodypumpiin. Laudan pintamateriaali on kuvioitu ja karhennettu, jotta sen käyttö on kaikissa liikkeissä turvallista. Aerobic steppilauta sopii täydellisesti kotikäyttöön ja erilaisille jumppatunneille. Värikäs pintamateriaali tuo mukavasti piristystä treeneihin.

Steppilaudan valintaopas

Steppilaudan valinnassa ensimmäinen huomioitava seikka on käyttötarkoitus. Ammattimaiseen käyttöön kuten kuntosalille tai kovaan kotikäyttöön kannattaa valita steppilauta, joka varmasti kestää kovemmassakin käytössä. Kovassa käytössä laatu ja tukevuus ovat tärkeimpiä asioita, jotta intensiiviset treenit ovat aina turvallisia. Tämän lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota laudan pintamateriaaliin, jotta se on liukumaton. Liukas pinta voi aiheuttaa epävarmuutta ja vaikeuttaa treenaamista.

Steppilautaa valitessa kannattaa huomio kiinnittää myös laudan säätömahdollisuuksiin. Hyvissä steppilaudoissa on usein kolme eri säätökorkeutta, jotta sopiva steppilaudan korkeus löytyy jokaiseen harjoitukseen. Säätömekanismi on kaikissa laudoissa helppokäyttöinen. Kevyempään kotitreeniin voi hyvin riittää vain kaksi eri korkeutta. Säädettävät lautojen korkeudet vaihtelevat eri malleissa 10 – 15 cm, 17 – 20 cm ja 22 – 25 cm välillä.

Steppilautojen koko vaihtelee hyvin paljon. Esimerkiksi Gymstick Pro steppilauta on kooltaan hyvin iso ja sen päällä on helppo tehdä erilaisia liikkeitä. Ison laudan avulla askeleita ei tarvitse varoa, sillä tilaa on laudan päällä on riittävästi. Toisaalta pienempi ja näppärämpi Aerobic steppilauta on helpompi käsitellä ja siirrellä. Samalla sen päällä askellus ja hyppiminen on helpompaa, koska lauta ei ole niin leveä tai pitkä. Pienempi lauta sopii erityisesti kotikäyttöön ja pienempiin jumppatiloihin. Laudan koko on hyvin paljon mieltymyksestä kiinni ja erilaiset laudat voivat sopia erilaisiin tilanteisiin.

Kokonaisuudessaan steppilautaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota korkeuden säätöön, pintamateriaaliin ja laudan kokoon. Näiden tietojen avulla löydät varmasti itsellesi sopivan steppilaudan!

Ilmainen toimitus

Yli 50 euron pikkupaketteihin, puolapuihin sekä Kidwood kiipeilytelineisiin.

Täysi palautusoikeus

30 päivän täysi palautusoikeus, jos muutat mielesi.

Suomalainen perheyritys

Toiminnasta vastaa kotimainen Jalo Sports Oy

100% Turvalliset maksutavat

Paytrail | Klarna / Maksukortit / Tilisiirto