Paras lihashuoltovasara– Lihashuoltovasaran valintaopas

Paras lihashuoltovasara – Lihashuoltovasaran valintaopas

Löydä paras lihashuoltovasara oppaamme avulla. Lihashuoltovasarat ovat tämän hetken hittituote. Eikä mikään ihme, sillä hihashuoltovasaran avulla kehonhuolto on helpompaa kuin koskaan ennen. Vasaran käyttö vastaa hieronnassa käyntiä ja sen on havaittu olevan hyvin tehokas tapa aukaista lihaskireyksiä ja jumeja. Vasaran avulla on myös helppo herätellä lihaksistoa uuteen harjoitukseen ennen alkulämmittelyä. Vasaran käyttö on helppoa, sillä voit itse ottaa rennon asennon ja antaa vasaran hoitaa haluttua lihasta.

Valitse lihashuoltovasara käyttötarpeen mukaan

Lihashuoltovasaran toiminta perustuu nopeaan edestakaiseen liikkeeseen, joka nopeuttaa verenkiertoa sekä nesteitten liikkumista lihaksistossa. Näin ollen happi pääsee kiertämään paremmin kohti lihasta ja palautuminen nopeutuu. Lihashuoltovasaran tehokkuuttaa lisää, että sitä hyvin helppoa käyttää yksin ja sen käyttö on mahdollista päivittäin. Säännöllinen kehonhuolto on tärkeää ihan jokaiselle ja tärkeys korostuu mitä enemmän liikumme päivittäin.

Sopivan lihashuoltovasaran valintaan vaikuttaa sen käyttötarve. Kovassa käytössä hierontavasaralta vaaditaan enemmän kestävyyttä, jolloin laadukkaaseen hierontavasaraan kannattaa myös panostaa. Kevyempään käyttöön riittää puolestaan varsin hyvin edullisempikin vaihtoehto, sillä niistäkin löytyy monipuolisesti hierontaominaisuuksia. Seuraavaksi vertailemme parhaita lihashuoltovasaroita, joista löytyy varmasti hyviä vaihtoehtoja aivan jokaiselle.

Lihashuoltovasarat vertailussa

Gymstick CairO Pro on yksi markkinoiden tehokkaimmista lihashuoltovasaroista tarjoten jopa 80 watin maksimitehon. Laite on erityisesti suunniteltu vaativaan käyttöön niin urheilijoille kuin muillekin aktiivisille liikkujille. CairO Pron innovatiivinen muotoilu poikkeaa muista lihashuoltovasaroista. Ergonomisen muotoilunsa ansiosta CairO Prolla lihasten hieronta on huomattavasti helpompaa. Samalla on mahdollista päästä käsiksi useampiin lihasryhmiin. Laadukas ja tehokas moottori mahdollistaa kovan käytön kerrasta toiseen ilman mitään ongelmia.

CairO Pro tarjoaa jopa 6,5 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella, joten akkua ei tarvitse jatkuvasti ladata uudestaan. 5 erilaista hieromapäätä sekä 5 säädettävää hieromanopeutta takaavat varmasti oikeanlaisen hieronnan kaikille lihaksille ja jumeille. CairO Pron kosketusnäytön ansiosta nopeuden säätö ja lyöntien määrän seuranta onnistuu vaivatta. Innovatiivinen lihashuoltovasara on suunniteltu kestämään isoja käyttötunteja. Säännöllisellä vasaran käytöllä lihaksisto palautuu nopeammin ja loukkaantumisriski pienenee. Ota kaikki irti palautumisesta Cairo Pro lihashuoltovasaran avulla.

Gymstickin Massage Gun lihashuoltovasara on helppo ja nopea väline lihaskipujen ja jumien hoitoon. Vasara on kompaktin kokoinen, joten se mahtuu helposti vaikkapa salikassiin mukaan. Lihashuoltovasaran käyttö parantaa verenkiertoa ja samalla nopeuttaa nesteiden kiertoa. Näin ollen happi pääsee kulkemaan paremmin lihakseen ja jumit helpottavat. Gymstick lihashuoltovasaran monipuoliset ominaisuudet takaavat helpon ja nopean avun kaikkiin lihasten jumeihin ja kipuihin.

Lihashuoltovasaran akku kestää jopa 3 – 5 tunnin käytön. Ergonominen muotoilu tekee vasaran käytöstä helppoa ja pienen koon ansiosta sitä on helppo käsitellä. Viisi erilaista hieromapäätä mahdollistavat monipuolisen hieronnan kaikille lihasryhmille ja kolmen eri hierontanopeuden ansiosta pääset hieromaan aina oikealla kovuudella. Laitteen mukana tulee kätevä säilytyspussi. Laite soveltuu monipuolisuutensa ansiosta kaikille käyttäjille. Ota seuraava askel lihashuoltoon Gymstick lihashuoltovasaran avulla!

Gymstick Fascia lihashuoltovasara on tehokas ja monipuolinen väline lihaksiston huoltamiseen ja kiputilojen lievittämiseen. Pienikokoista vasaraa on helppo käsitellä ja koko kehon huolto onnistuu helposti. Kompaktin kokonsa ja näppärän kantolaukun avulla vasaraa on helppo kuljettaa mukana treenikassissa. Fascia lihashuoltovasara soveltuu monipuolisesti kaikille käyttäjille ja se onkin ollut suosittu malli. Fascia lihashuoltovasaran avulla pidät huolta kehostasi missä ja milloin tahansa.

Fascia lihashuoltovasaran ladattava akku kestää 2 – 3 tuntia yhdellä latauksella, joka riittää helposti useammalle käyttökerralle. Vasaran mukana tulee 4 erilaista hieromapäätä, jotka mahdollistavat kaikkien lihasryhmien hieronnan. 6 eri hieromanopeutta puolestaan takaavat sopivan kovuuden kaikille jumeille. Fascia lihashuoltovasara tekee lihashuollosta erittäin helppoa ja näppärää. Tämä edullinen ja hyvä lihashuoltovasara on erittäin pidetty malli ja se on erittäin tehokas apu lihasten kireyksien ja jumien hoitoon.

Lihashuoltovasara päät

Kaikkien lihashuoltovasaroidemme mukana tulee useampia erilaisia hieromapäitä. Nämä hieromapäät ovat tarkoitettu eri lihaksille riippuen lihaksen koosta ja muodosta. Yleensä vasaran mukana tulee 4-5 erilaista hieromapäätä ja kerromme nyt miten niitä kannattaa käyttää.

Yleisin hieromapää on pallon muotoinen. Se soveltuu monipuolisesti eri lihasten hierontaan ja se on hyvin neutraali hierontapää ison kokonsa ansiosta. Iso pallo soveltuu erityisesti isoille lihasryhmille kuten hartioille, selälle, pakaroille ja reisille. Pallopäätä voi hyvin käyttää myös pienemmille lihaksille etenkin jos ne ovat kireät ja arat.

U-hierontapää on nimensä mukaisesti U:n muotoinen ja siinä on kaksi päätä. Kahden pään ansiosta se soveltuu erinomaisesti olkapäiden ja selkärangan alueen hierontaan. Kaksi melko terävää päätä hierovat hyvin tehokkaasti, joten hieronta kannattaa aloittaa hyvin kevyellä teholla.

Ilmatyynypää on pehmeä hierontapää, joka soveltuu erittäin kipeille lihaksille sekä aremmille lihaksille. Kevyt tyynypää mahdollistaa myös kokovartalon käsittelyn samalla päällä. Erityisesti herkät lihakset kuten hauis ja ojentajan lihakset on hyvä hieroa tällä hierontapäällä.

Tasapää soveltuu koko keholle, sillä se antaa suuren hieromapinnan. Erityisesti laajat lihakset kuten vyötärö ja rintalihakset on helppo käsitellä tasapään avulla. Tämän lisäksi jalan sisä- ja ulkosivut sopivat hyvin tasapäälle.

Luodinmuotoinen pää tarjoaa kaikista pienimmän ja tarkimman hierontapään. Se soveltuu erityisesti pienille lihaksille sekä triggerpisteiden hierontaan. Hieronta kannattaa aloittaa hyvin kevyesti erityisesti tällä hieromapäällä.

Lihashuoltovasara käyttö

Lihashuoltovasaran säännöllinen käyttö tuo parhaat tulokset. Lihashuoltovasara kannattaakin ottaa osaksi arkirutiineja ja huoltaa kehoa säännöllisesti. Lihashuoltovasaran avulla on mahdollista hieroa kaikki kehon lihakset läpi. Suosittelemme kuitenkin hieromaan yhtä lihasta maksimissaan kaksi minuuttia kerrallaan. Hoidon voi kuitenkin toteuttaa useamman kerran päivässä. Etenkin kireät lihakset saattavat kipeytyä entistäkin enemmän liian kovasta tai pitkästä hoidosta. Tästä syystä hierontaa kannattaa toteuttaa sopivissa määrissä.

Mitä pienempi hierontapää on, sitä kovempaa se hieroo lihasta. Tästä syystä suosittelemme aina aloittamaan hieronnan kevyesti lisäämällä painetta lihakselle tuntemusten mukaan. Tämä kannattaa muistaa erityisesti pienempien hieromapäiden kohdalla. Äkillinen kova paine voi vaurioittaa lihasta ja se ei ole missään nimessä tarkoitus. Valitsemalla lihakselle sille tarkoitetun hieromapään saat yleensä parhaan tuloksen.

Aloittelijan kannattaa käyttää lihashuoltovasaraa hieman lyhyempiä aikoja aluksi, jotta lihakset tottuvat uuteen ärsykkeeseen. Muutamien käyttökertojen jälkeen käyttöaikaa ja lyöntimääriä voi nostaa. Totuttelulla varmistat, että lihakset eivät kipeydy turhaan ensimmäisillä käyttökerroilla. Lihashuoltovasaran käyttö on hyvin yksinkertaista ja kokeilemalla löydät itselle sopivat tavat nopeasti. Lihashuoltovasaran käyttö on hyvin helppo ja nopea tapa pitää huolta omasta kehosta.

Gymstick lihashuoltovasara

Gymstick lihashuoltovasarat ovat laadukkaita ja monipuolisia tuotteita kehonhuoltoon. Niitä käyttävät todella monet arkiliikkujat sekä ihan huippu-urheilijatkin. Gymstick valmistaa lihashuoltovasarat laadukkaista osista ja tuotteilla on aina takuu. Lihashuoltovasarat on suunniteltu ergonomisiksi ja niiden muotoilu helpottaa kaikkiin lihaksiin ylettymistä. Erityisesti Gymstick CairO Pro mallin innovatiivinen muotoilu ja loistavat ominaisuudet ovat saaneet paljon arvostusta. Mielestämme Gymstick valmistaa hyvin laadukkaita lihashuoltovasaroita ja toivomme, että sinäkin löydät valikoimastamme juuri sinulle sopivan mallin!

Ilmainen toimitus

Yli 50 euron pikkupaketteihin, puolapuihin sekä Kidwood kiipeilytelineisiin.

Täysi palautusoikeus

30 päivän täysi palautusoikeus, jos muutat mielesi.

Suomalainen perheyritys

Toiminnasta vastaa kotimainen Jalo Sports Oy

100% Turvalliset maksutavat

Paytrail | Klarna / Maksukortit / Tilisiirto